Microsoft Dynamics AX

Driva B2B och B2C kundupplevelser med en integrerad plattform

Med DynamicWeb och Microsoft Dynamics AX (Axapta) kan du backa upp data på din webbplats och stödja B2B och B2C omnichannel med personliga upplevelser.

DynamicWeb tillhandahåller både live- och batchlägen för att ge dina kunder korrekt produktinformation och möjlighet att handla på vilken enhet som helst.

När du kombinerar DynamicWebs komponerbara Commerce-lösning med Microsoft Dynamics AX kan du utnyttja data och återanvända befintlig affärslogik i Dynamics AX för att driva din B2B/B2C e-handel.

Standard Connector

Med vår standardkoppling kan du enkelt integrera till Dynamics AX, vilket sparar tid och pengar och gör att du kan få igång ditt e-handelsprojekt på nolltid.

Composable Commerce Suite

The DynamicWeb Commerce Suite inkluderar CMS, e-handel, digital marketing och PIM, och erbjuder den perfekta plattformen för att bygga och skala din e-handelsresa.

Driva flera B2B- och B2C-butiker från en plattform

Vår molnbaserade e-handelslösning är snabb att implementera och erbjuder dig allt du behöver för att presentera och sälja dina produkter i flera butiker, språk, valutor och skatter från en och samma plattform.

Förbättra kundupplevelsen med självbetjäning dygnet runt

Kombinera kundspecifik data i realtid såsom priser, rabatter, villkor med mera, med en sömlös e-handelsupplevelse och glädja även de mest komplexa kunderna med självbetjäningshantering av beställningar, ombeställningar, returer och mer i alla kanaler, dygnet runt.

Ingen anpassning krävs för ditt ERP

Vår API-first-metod säkerställer att ingen ytterligare tredjepartskod läggs till din ERP-lösning. Tack vare vårt lätta fotavtryck kan vi tillhandahålla dubbelriktad åtkomst till Dynamics AX med live- och batchlägesanslutning.

Utnyttja AX data för en bättre e-handelsupplevelse

Integrera din e-handel med AX och överföra affärslogik och regler, produkt- och kunddata samt handelsavtal för att visa kundspecifika erbjudanden och rabatter och möjliggöra enkel självbetjäning.

Webinar

e-handel med Dynamics AX och F&O

DynamicWeb gör det enkelt för dig att lyckas med e-handel på rekordtid och med mindre risk eftersom vi redan har löst de dolda komplexiteterna med integrerad e-handel.

Titta på vårt webbinarium och lär dig mer om e-handelsflödet mellan Dynamics 365 AX och F&O och DynamicWeb.

Vi kommer att täcka följande ämnen:

  • Vad betyder egentligen standardintegration?
  • Varför är en standardintegration bra, och är den tillämplig i din situation?
  • Hur fungerar e-handelsflödet mellan Dynamics AX och F&O and DynamicWeb?
  • Vad kan du förvänta dig när det gäller projektets omfattning, kostnad och underhåll?
White paper

Integrating your eCommerce with ERP

Hur kan du effektivisera driften av din onlineverksamhet genom att integrera din e-handel med ERP?

Integration är komplext och kräver djup kunskap och erfarenhet för att lyckas och bygga en skalbar lösningsarkitektur. Med mer än 4 000 kunder har DynamicWeb den erfarenhet och kunskap som krävs för att framgångsrikt integrera e-handel med ERP-system.

Detta whitepaper täcker både ROI-scenarier (Return on Investment) och vilken typ av integration som är bäst för olika scenarier. Den sista delen av whitepaperet tar upp mer praktiska ämnen, inklusive vilka data som är bäst att integrera.

Kundcase: Millarco International

B2B kundportal och outletshop med AX och DynamicWeb PIM, 3 000 produkter och 1 525 återförsäljare i 16 länder.

"Det är en väldigt dynamisk lösning. Vi är bortom de manuella processerna, och det gör det mycket, mycket enklare och mycket, mycket snabbare att vara kund hos oss."

- Carsten Fonnesbæk - Marketing Manager, Millarco International

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du ha en skräddarsydd demo?

 

Downloads

Få tillgång till gratis kunskap och inspiration.

 

On-demand webinars

Se tidigare webbinarinspelningar

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing