Dynamics 365 Finance and Operations

E-handel för Dynamics 365 Finance and Operations

Med en kraftfull integration mellan din e-handel och ditt affärssystem är du redo att dra nytta av och använda affärsintelligens i realtid för att effektivt generera potentiella kunder, öka försäljningen och få ditt företag att växa.

Vår e-handelslösning för Dynamics 365 Finance and Operations är redo för ditt företag och kan skalas till stora e-handelsdistributioner för både B2B, B2C och självbetjäningsportaler för kunder. 

 

När du kombinerar DynamicWebs komponerbara Commerce-lösning med Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, utnyttjar du din  D365 F&O data för att driva din B2B eller B2C e-handel samtidigt som du säkerställer fullständig kontroll och överblick över dina ekonomiska resultat. 

 

Standard OData-koppling

Vår connector utnyttjar Microsofts Rest API-teknikprotokoll OData och gör det enkelt för dig att integrera med Dynamics 365, vilket sparar tid och pengar och gör att du kan få igång ditt e-handelsprojekt på nolltid.

Komponerbar Commerce Suite

The DynamicWeb Commerce Suite inkluderar CMS, e-handel, digital marketing och PIM, och erbjuder den perfekta plattformen för att bygga och skala din e-handelsresa.

Driva flera B2B- och B2C-butiker från en plattform

Vår molnbaserade e-handelslösning som är snabb att implementera erbjuder dig allt du behöver för att presentera och sälja dina produkter i flera butiker, språk, valutor och skatter från en och samma plattform.

Förbättra kundupplevelsen med självbetjäning dygnet runt

Kombinera kundspecifik data i realtid såsom priser, rabatter, villkor med mera, med en sömlös e-handelsupplevelse och glädja även de mest komplexa kunderna med självbetjäningshantering av beställningar, ombeställningar, returer och mer i alla kanaler, dygnet runt.

Ingen anpassning krävs för ditt ERP

Vår API-first-metod säkerställer att ingen ytterligare tredjepartskod läggs till din ERP-lösning. Tack vare vårt lätta fotavtryck kan vi tillhandahålla dubbelriktad åtkomst till Dynamics 365 med live- och batchlägesanslutning.

Berika data med PIM

Med DynamicWeb PIM kan du berika produktdata över flera språk och med många typer av media, och med så många produktområden som du behöver. Leverera en förbättrad innehållsupplevelse som dina kunder, återförsäljare och säljteam kommer att älska.

Webinar

e-handel med Dynamics AX och F&O

DynamicWeb gör det enkelt för dig att lyckas med e-handel på rekordtid och med mindre risk eftersom vi redan har löst de dolda komplexiteterna med integrerad e-handel.

Titta på vårt webbinarium och lär dig mer om e-handelsflödet mellan Dynamics 365 AX och F&O och DynamicWeb.

Vi kommer att täcka följande ämnen:

  • Vad betyder egentligen standardintegration?
  • Varför är en standardintegration bra, och är den tillämplig i din situation?
  • Hur fungerar e-handelsflödet mellan Dynamics AX och F&O and DynamicWeb?
  • Vad kan du förvänta dig när det gäller projektets omfattning, kostnad och underhåll?
White paper

Integrating your eCommerce with ERP

Hur kan du effektivisera driften av din onlineverksamhet genom att integrera din e-handel med ERP?

Integration är komplext och kräver djup kunskap och erfarenhet för att lyckas och bygga en skalbar lösningsarkitektur. Med mer än 4 000 kunder har DynamicWeb den erfarenhet och kunskap som krävs för att framgångsrikt integrera e-handel med ERP-system.

Detta whitepaper täcker både ROI-scenarier (Return on Investment) och vilken typ av integration som är bäst för olika scenarier. Den sista delen av whitepaperet tar upp mer praktiska ämnen, inklusive vilka data som är bäst att integrera.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du ha en skräddarsydd demo?

 

Downloads

Få tillgång till gratis kunskap och inspiration.

 

On-demand webinars

Se tidigare webbinarinspelningar

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing