Visma.net

Bygg en Visma.net-integration och optimera affärsprocesserna

För att maximera effektiviteten i dina affärsprocesser är det avgörande att ha en smidig integration mellan din e-handel och ditt ERP.

Med DynamicWeb-plattformen kan du bygga en integration till Visma.net och se till att din e-handel automatiskt berikas med uppdaterade data från ditt ERP-system om produkter, lager, lagerplatser och kundrelationer, och att kunderna sömlöst kan komma åt sina kundspecifika priser och rabatter i rätt valuta.

En integration mellan DynamicWeb och Visma.net säkerställer att produkter, priser etc. överförs korrekt till Visma.net, som i sin tur tar emot orderdata och skickar fakturor och kreditnotor tillbaka till DynamicWeb där de görs tillgängliga i kundcentret.

Integrera din e-handel och ERP

Frigör potentialen i din e-handel och ERP genom att ansluta DynamicWeb och Visma.net. Upplev den effektivitet, noggrannhet och de tillväxtmöjligheter som följer med ett sömlöst integrerat affärsekosystem.

Flexibel och skalbar integration

Om behov uppstår kan integrationen anpassas för att uppfylla dina specifika krav och affärsprocesser, förutsatt att de i övrigt stöds funktionellt i Visma.net.

Spara tid och minimera risker

Genom att automatisera överföringen av order, fakturor och annan information mellan DynamicWeb och Visma.net kan du minska den interna arbetsbelastningen, förenkla processerna och frigöra resurser till andra viktiga uppgifter.

Skapa en konsekvent kundupplevelse

Kombinera kundspecifika realtidsdata som priser, rabatter, villkor etc. med en sömlös e-handelsupplevelse och gläd även de mest komplexa kunderna med 24/7 självservicehantering av beställningar, ombeställningar, returer och mer över alla kanaler.

Bygg med APIer

Vår API-first-metod säkerställer att ingen ytterligare kod från tredje part läggs till i din ERP-lösning. Tack vare vårt lilla fotavtryck kan vi tillhandahålla dubbelriktad åtkomst till Visma.net med live- och batch-anslutning.

Utnyttja data och bygg starkare relationer

Med live-data kan du alltid leverera kundspecifika priser, rabatter och kampanjer i rätt valuta, vilket gör att du kan anpassa kommunikationen till dina kunder och bygga starkare kundrelationer.

Customer Success Story: Erik Larsen & Søn

Erik Larsen & Søn gör produktdata till en konkurrensfördel

För att bättre kunna strukturera och distribuera produktdata valde det danska tillverkningsföretaget en DynamicWeb PIM- (Product Information Management) och webshoplösning integrerad i Visma.net, som gör det möjligt för dem att arbeta med masterdata, kundspecifika priser och rabatter över sina återförsäljare och marknadsplatser. Allt hanteras i en plattform och med en integration i ett enkelt och flexibelt upplägg.

Nu kan Erik Larsen & Søn strukturera och distribuera sina produktdata, optimera sina interna affärsprocesser och ge sina kunder en bättre köpupplevelse. Allt från en enda lösning.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du ha en skräddarsydd demo?

 

Downloads

Få tillgång till gratis kunskap och inspiration.

 

On-demand webinars

Se tidigare webbinarinspelningar

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing