E-handel för LS Activity

En plattform för hantering av bokningar, biljetter och evenemang

Slösar du tid på att hantera separata mjukvarulösningar för var och en av dina aktiviteter? Lägg till LS Activity till din LS Nav och DynamicWeb unified e-handel för att arbeta i en integrerad lösning.

LS Activity är programvaran för event- och bokningshantering som sömlöst integreras med LS Nav, så att du kan hantera hela din verksamhet, hela vägen från detaljhandeln till kurser och bokningar, på en enda plattform.

Med LS Activity kan du hantera ett brett utbud av tjänster – från möten, till klasser, till evenemang, till biljettförsäljning och reservationer av utrymme och utrustning med mera – för alla dina platser på en central plats: i back-enden av ditt retail management system, där du hanterar alla dina övriga varor, bokföring och försäljning.

 

Genom att lägga till LS Activity till din LS Nav och DynamicWeb-lösning kan du hantera alla dina bokningar, klasser, kurser, biljetter, evenemang och mer från en enhetlig handelslösning.

Enklare och bättre kundservice

Förbättra in-store upplevelsen! Erbjud den typ av smidig, uppfriskande köpupplevelse som gör att kunderna vill komma tillbaka igen och igen. Dina kunder behöver inte springa runt från ställe till ställe för att slutföra sina köp och bokningar. Genom att lägga till LS Activity till ditt LS Nav och DynamicWeb-lösning kan du genomföra försäljningen snabbt och smidigt i samma transaktion.

Bevara kontrollen

Kombinationen av den sömlösa integrationen mellan LS Activity och din LS Nav och DynamicWeb-lösning gör att du kan hantera ett brett utbud av tjänster - från möten, till klasser, till evenemang, till billjetförsäljning och reservationer av utrymme och utrustning med mera. Detta går att hantera för alla dina platser i en enda lösning, där du även hanterar alla dina övriga artikler, bokföring och försäljning.

Din personliga evenemangsplanerare

Har du förlorat överblicken över dina resurser, aktiviteter och faciliteter? Håll allt under kontroll med LS Acticity i din DynamicWeb-plattform. Hantera alla dina olika evenemang som till exempel bokningar, klasser, kurser, biljettförsäljning, workshops och tjänster - altt i en kraftfull lösning.

Enhetlig överblick av ditt företag

Förstå och förbättra din verksamhet med centraliserad kontroll. Med LS Activity och DynamicWeb kan du hantera hela din verksamthet, från ekonomi till försäljning, till evenemang och aktiviteter i en enda lösning.

Hålla koll på nyckeldata

Få korrekt och aktuell statistik över all din försäjlning, oavsett om de relaterar till föremål, kurser eller biljetter. Länka och jämför enkelt data, förstå vilka produkter och aktiviteter som är mest populära och förbättra ditt erbjudande.

Ladda ner

7 tips för att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen online

Kundupplevelsen definierar konkurrensfördelen ännu mer än vad priset gör idag. I takt med att antalet onlineleverantörer och återförsäljares alternativ växer - alla tillgängliga med en knapptryckning - har kundernas förväntningar skjutit i höjden. Få de 7 viktiga tips du behöver för att skapa webbupplevelser som förvånar dina kunder och överträffar deras krav.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du ha en skräddarsydd demo?

 

Downloads

Få tillgång till gratis kunskap och inspiration.

 

On-demand webinars

Se tidigare webbinarinspelningar

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing