Microsoft Dynamics 365 Sales

E-handel för Dynamics 365 Sales (CRM)

Uttnyttja din operativa webbplatsdata och koppla dina fysiska processer till den digitale världen med DynamicWeb och Microsoft Dynamics 365 Sales Integration.

Kombinera DynamicWebs Composable Commerce-lösning med Microsoft Dynamics 365 Sales för att förenkla kunddatahantering och försäljningsprocesser genom att kontrollera din kunddata på ett ställe – uppdaterad sömlöst och i realtid.

Standard OData Connector

Vår connector utnyttjar Microsofts Rest API-teknikprotokoll OData och gör det enkelt för dig att integrera med Dynamics 365, vilket sparar tid och pengar och gör att du kan få igång ditt e-handelsprojekt på nolltid.

Komponerbar Commerce Suite

The DynamicWeb Commerce Suite inkluderar CMS, e-handel, digital marketing och PIM, och erbjuder den perfekta plattformen för att bygga och skala din e-handelsresa.

Affärsprocessoptimering

Minska administratörstiden med realtids- eller batchautomatiserad överföring av data mellan din webbplats och D365-försäljning och minska faktorn "mänskligt fel" genom att ha en huvudpost.

Öka försäljningen

Stärka ditt säljteam med nyckelkunddata för segmentering och inriktning som möjliggör snabbare svarstider och kortare försäljningscykler.

Samla data och anpassa onlineupplevelsen

CRM-integration är viktig för att få kundinsikter, som kan användas för att CRM-integration är viktig för att få kundinsikter, som kan användas för att personanpassa onlineupplevelsen - genom riktat innehåll, produktrekommendationer och andra förslag. Gör din webbplats mer relevant och öka antalet konverteringar.

Integrerad digital marknadsföring

Med DynamicWeb finns allt ditt innehåll, användare och kundbeteende och transaktionsdata till hands. Förbättra ditt flöde av e-postmarknadsföring och optimera prestanda genom automatisering.

Ladda ner white paper

Exploring the Experiential: 7 tips till hur du skapar den bästa möjliga onlinekundupplevelsen

Kundupplevelsen definierar konkurrensfördelen ännu mer än vad priset gör idag. I takt med att antalet onlineleverantörer och återförsäljares alternativ växer - alla tillgängliga med en knapptryckning - har kundernas förväntningar skjutit i höjden. Få de 7 viktigaste tips du behöver för att skapa webbupplevelser som förvånar dina kunder och överträffar deras krav.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du ha en skräddarsydd demo?

 

Downloads

Få tillgång till gratis kunskap och inspiration.

 

On-demand webinars

Se tidigare webbinarinspelningar

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing