Integrating your eCommerce with ERP

Hur du får operativ effektivitet för din onlineverksamhet genom att integrera din e-handel med ERP.

Integration är komplex och kräver djup kunskap och erfarenhet för att lyckas och bygga skalbar lösningsarkitektur. Med mer än 4 000 kunder har DynamicWeb den nödvändiga erfarenheten och kunskapen från praktiken för att framgångsrikt integrera e-handel med ERP-system.

Detta white paper ger en detaljerad översikt över vad våra kunder har gjort och varför. Vårt mål här är att dela vår erfarenhet och ge dig möjlighet att förstå och utvärdera de viktiga ämnen som avgör hur e-handel integreras med ERP-systemet. Med rätt integrationsupplägg kommer de flesta företag att få operativ effektivitet vilket frigör potential till att öka intäkterna.

Detta white paper täcker både Return on Investment (ROI) scenarier och vilken typ av integration som är bäst för olika scenarier. Den sista delen av detta white paper tar upp mer praktiska ämnen inklusive vilken data som är bäst att integrera.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing