Microsoft Dynamics NAV

Driva hela din onlinestrategi med en integrerad plattform

Med DynamicWeb och Microsoft Dynamics NAV kan du expandera online och erbjuda personliga shoppingupplevelser över olika kanaler och enheter.

DynamicWeb är redo för företag och skalas till stora e-handelsdistributioner för både B2B, B2C och självbetnäningsportaler för kunder. Ladda ner det här faktabladet för att lära dig mer om fördelarna. 

När du kombinerar DynamicWebs komponerbara Commerce-lösning med Microsoft Dynamics NAV kan du utnyttja data och återanvända befintlig affärslogik i Dynamics NAV för att driva din B2B/B2C e-handel.

 

Standard Connector

Vår standard connector låter dig integrera till Dynamics NAV med lätthet, vilket sparar tid och pengar och gör att du kan få ditt e-handelsprojekt av staplen på nolltid.

Komponerbar Commerce Suite

The DynamicWeb Commerce Suite inkluderar CMS, e-handel, digital marketing och PIM, och erbjuder den perfekta plattformen för att bygga och skala din e-handelsresa.

Driva flera B2B- och B2C-butiker från en plattform

Vår molnbaserade e-handelslösning som är snabb att implementera erbjuder dig allt du behöver för att presentera och sälja dina produkter i flera butiker, språk, valutor och skatter från en och samma plattform.

Förbättra kundupplevelsen med självbetjäning dygnet runt

Kombinera kundspecifik data i realtid såsom priser, rabatter, villkor med mera, med en sömlös e-handelsupplevelse och glädja även de mest komplexa kunderna med självbetjäningshantering av beställningar, ombeställningar, returer och mer i alla kanaler, dygnet runt.

Utökningsbarhet genom design, ingen anpassning behövs till ditt ERP-system

Vår connector är extension-ready, vilket innebär att du kan utöka connectorn för att uppfylla dina affärsbehov utan att behöva anpassa din ERP-lösning. Tack vare vårt lilla fotavtryck kan vi tillhandahålla dubbelriktad åtkomst till Dynamics NAV med live- och batch-anslutning.

Skala din verksamhet med snabbare order-to-cash hantering

Med en integration till Dynamics NAV kan du acceptera betalningar på alla öppna fakturor direkt i din e-handel, och säkerställa att både du och dina kunder kan njuta av 100 % korrekt faktureringsinformation i realtid.

Webinar

e-handel med Dynamics NAV och Business Central

DynamicWeb gör det enkelt för dig att lyckas med e-handel på rekordtid och med mindre risk eftersom vi redan har löst de dolda komplexiteterna med integrerad e-handel.

Detta webbinarium hjälper dig att ta steget från idé till genomförande för just din situation.

Se webbinariet och få kunskap om:

  • Vad betyder egentligen standardintegration?
  • Varför är en standardintegration bra, och är den tillämplig för din situation
  • Hur fungerar e-handel mellan NAV/BC och DynamicWeb?
  • Vad kan du förvänta dig när det gäller projektomfattning, kostnad och underhåll?
White paper

Integrating your eCommerce with ERP

Hur kan du effektivisera driften av din onlineverksamhet genom att integrera din e-handel med ERP?

Integration är komplext och kräver djup kunskap och erfarenhet för att lyckas och bygga en skalbar lösningsarkitektur. Med mer än 4 000 kunder har DynamicWeb den erfarenhet och kunskap som krävs för att framgångsrikt integrera e-handel med ERP-system.

Detta whitepaper täcker både ROI-scenarier (Return on Investment) och vilken typ av integration som är bäst för olika scenarier. Den sista delen av whitepaperet tar upp mer praktiska ämnen, inklusive vilka data som är bäst att integrera.

Kundcase: SKANSKA

Skanska Rentals nya B2B-lösning på DynamicWeb integreras med Microsofts affärssystem Dynamics NAV, Oracle Fusion och IBX.

Hela hanteringen av Skanska Rentals produkter hanteras nu i DynamicWebs PIM system. Detta ger en enkel överblick där Skanska Rental använder PIM systemet och lätt kan beskriva, gruppera och organisera sina många olika produkter samt underkategorier och varianter.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du ha en skräddarsydd demo?

 

Downloads

Få tillgång till gratis kunskap och inspiration.

 

On-demand webinars

Se tidigare webbinarinspelningar

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing