Enkelt front-end designverktyg

DynamicWeb Swift

Med DynamicWeb Swift får du lättredigerade webbplatsmallar och alla e-handelsfunktioner du behöver för att driva ett framgångsrikt onlineföretag. Allt i Swift bygger på bästa praxis för att säkerställa fantastiskt utseende och prestanda.

Swift mallarna kräver no/low code. Detta minskar riskerna och ger dig möjlighet att gå live snabbt, eftersom det gör det enkelt att bygga och konfigurera vackra B2B- och B2C-webbplatser och e-handelsupplevelser på nolltid.

DynamicWeb Swift Fördelar

Undvik onödig komplexitet

Gå live snabbt

Enkla och intuitiva standardmallar med visuell redigeringsfunktion gör innehållsskapandet snabbt och roligt att arbeta med för både designers och redaktörer och gör det möjligt för webbplatser att gå live snabbt.

Mobile first

DynamicWeb Swift säkerställer responsiv, skalbar och innehållssäker tolkning. Fokusera på att skapa övertygande innehåll utan att behöva oroa dig för layouten på olika enheter.

Bra prestanda och inbyggd SEO

DynamicWeb Swift är helt Google Lighthouse-kompatibel vilket säkerställer bra prestanda, och den inbyggda SEO-optimeringen säkerställer att ditt innehåll och dina produkter når din målgrupp.

Få en blixtsnabb webbplats med design som konverterar

Best practices - all applied!

Med tekniken som rör sig så snabbt är det ibland svårt att hänga med. Med de 4 000+ kunder som DynamicWeb stolt servar, har vi lärt oss en sak eller två under de senaste två decennierna.

DynamicWeb Swift är utvecklad enligt alla de senaste bästa praxis. Allt från design för produktsidor, till SEO, till front- och backend-användargränssnitt (UI) och användarupplevelse (UX) och de senaste bästa metoderna från Google Lighthouse för prestanda och tillgänglighet.

Laddad med funktioner

All funktionalitet du behöver för att driva din onlineverksamhet

Web Accessibility Guidelines (WCAG)

Swift implementeras med WCAG i åtanke och är kompatibel på AA-nivå, vilket säkerställer att innehållet är mer tillgängligt.

Produktlista

Inbyggd produktlista, som ger en överblick över produkter som finns i butiken. Kunder kan använda sökning, sortering och filtrering för att hitta exact den produkt de behöver.

Produktdetaljsida

Inbyggd produktdetaljsida, som ger en översikt över produktinformationen för en specifik produkt. Förse kunder med produktbilder, videor, dokument och beskrivningar för att hjälpa kunderna att hitta det de letar efter.

Checkout

Inbyggt checkout flöde för både anonyma och inloggade kunder vid köp. Stöder betalings- och fraktsteg, e-post- och orderkvitton.

Kundcenter

I kundcentret kan kunderna få en överblick över sina tidigare order och skapa favoritlistor över produkter de önskar att köpa senare.

Impersonation och kundhantering

För B2B e-handel är det oerhört viktigt att säljaren kan "impersonate" sina kunder och därmed lägga beställningar för dem, för att hjälpa dem så smidigt som möjligt genom sin proces.

Expressköp

Med expressköp kan kunderna söka efter produkter och lägga till i kundvagnen på samma sida. Det innebär att kunder kan handla produkter utan att gå in på produktlistsidan eller produktinformationssidan, och istället gå direkt från sökning till kassan på ett snabbt och enkelt sätt.

Productkomponenter

Partners kan använda produktkomponenter för att bygga produktlistan och produktdetaljsidan genom att använda drag-and-drop i den visuella redigeraren och göra designen anpassad till deras kunders varumärke och produkter.

Innehållssidor och produktartiklar

Innehållssidor och produktartiklar kan skapas på ett enkelt sätt genom att använda drag-and-drop i den visuella redigeraren med de inbyggda innehållselementen som tillhandahålls i Swift.

Du kodar inte? Inget bekymmer, med Swift kan du göra mer utan kodning

Justera utseendet och känslan. Gör dig redo att bygga vad som helst.

DynamicWeb Swift gör det möjligt för slutanvändare att ta kontroll utan behov av IT- eller utvecklarsupport varje gång en redigering behöver göras.

Swift kommer med fördefinierade designmoduler och widgets som gör det enkelt att lansera, underhålla och optimera webbplatser och webbshoppar. Drag & drop element med den visuelle redigeraren och publicera dem till de kanaler du väljer.

 

Trött på dålig prestanda och långsam webbplatshastighet som får dina besökare att lämna?

Innehåll och prestanda är de viktigaste drivkrafterna för konvertering

Having a slow website, being noncompliant on accessibility laws or a poor SEO structure will have you lose out on customers or worse.

DynamicWeb Swift is built with performance in mind, giving you a fast eCommerce website that scores high on the Google lighthouse test. Utilize the standard templates and performance optimized implementation to help with customer retention.

Swift är en snabb skyltfönsterlösning som är mycket utdragbar

Väx med en flexibel och utdragbar lösning

Swift är byggt på DynamicWeb eCommerce Suite vilket innebär att du får alla fördelar med att kombinera alla dina system i en lösning. Kör hela din digitala värld från en plattform som är flexibel och utdragbar.

DynamicWeb erbjuder till exempel standardförkonfigurerade integrationer med Microsft Dynamics ERP, eller kolla in vår Marketplace som är fylld med integrationstillägg.

Om andra integrationer behövs har DynamicWeb ett väldokumenterat och öppet API och et ramverk som är lätt att utöka. 

 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du ha en skräddarsydd demo?

 

Downloads

Få tillgång till gratis kunskap och inspiration.

 

On-demand webinars

Se tidigare webbinarinspelningar

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing