Om DynamicWeb

Integrerade e-handelslösningar

DynamicWeb är en världsledande leverantör av CMS, e-handel, PIM och marknadsföringslösningar för medelstora/stora företag och företag. Med mer än 20+ år i branschen och mer än 12 000 utvecklade webbplatser har vi erfarenheten och programvaran som krävs för att skapa kraftfulla e-handelslösningar.

Vår Mission

Vår mission är att förenkla e-handel

Sättet vi gör det på är att erbjuda en komponerbar och molnbaserad Commerce Suite med CMS, e-handel, PIM och marknadsföring i enda plattform som är föransluten till Microsoft ERP-system som D365 F&O, Business Central, NAV och AX.

Vår plattform sänker den totala ägandekostnaden och minskar komplexiteten eftersom kunerna kan arbeta i ett enhetligt gränssnitt istället för flera löst anslutna applikationer och med färre integrationer. 

2022 lanserade DynamicWeb  DW10 - en modern, komponerbar API-first architecture som gör det möjligt för DynamicWeb att passa in i IT-landskapet hos MACH- (Microservices, API-first, Cloud, Headless) orienterade företag, samtidigt som den fortfarande erbjuder no code/low code för ett snabbt genomförande. 

Våra värderingar

Våra värderingar formar vår kultur och påverkar våra beslut och beteende varje dag. De är kärnan i vår fortsatta framgång.

Förenklar

Vi förenklar allt vi gör.

Engagerade

Vi är passionerade och engagerar oss långsiktigt.

Tillsammans

Vi är hjälpsamma och arbetar tillsammans som ett team.

Organisation

Ett globalt företag med lokal närvaro

Sedan dag ett har vår bas varit i Århus, Danmark, men idag har vi kontor över hela världen - från Europa till USA till APAC-regionen.

Att ha en lokal närvaro på våra huvudmarknader är en högsta prioritet för oss eftersom det ger oss en djupare förståelse och närmare koppling till våra kunder och partners, vilket gör att vi kan leverera bästa möjliga lösningar och support.

1999

DynamicWeb grundades av
Christian & Nicolai

150+

Människor jobbar hårt varje dag
för att göra DynamicWeb fantastiskt

100 %

Engagerad i att våra kunder
och partners lyckas

Hållbar hosting

Vi kör din lösning på grön energi

Att driva flera tusen e-handelslösningar kräver mycket energi. På DynamicWeb förstår vi vilken påverkan detta har på klimatet och det är därför vi har valt en hostingpartner som driver sina datacenter på 100 % grön energi.

Det betyder att vi kan tillhandahålla en molnbaserad hostinglösning som är så grön och effektiv som möjligt. Vårt datacenter:

  • arbetar med leverantörer sm har A+ energimärkning
  • är 100 % Co2-neutrala vad gäller elförbrukning
  • drivs på hållbar energi - främst från nordisk vattenkraft

Senaste nytt från vår blogg

No items found

Sorry, that filter combination has no results.
Please try different criteria

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing