Integrationer

Integrera e-handel till ERP, CRM eller andra system

DynamicWebs öppna integrationsramverk ger dig en avancerad utgångspunkt som inkluderar standardmallar för att integrera e-handel med ERP-system som MS Dynamics (NAV, AX, Finance & Operations och Business Central) och andra system.

Snabbare time-to-market

Använd våra standardkontakter och acceleratorer för till exempel MD Dynamics ERP för att förenkla projektimplementeringen och komplexiteten och därmed nå snabbare ut på marknaden.

Optimera dina affärsprocesser

Optimera flödet till försörjningskedjan genom att integrera till ditt affärssystem, återanvända befintlig affärslogik och skala din verksamhet med snabbare order till kontanthantering.

Bättre kundupplevelser

Ge kundspecifika priser, beställningar och rabatter i realtid. Förbättra leveranskvaliteten med live-inventering och självbetjäning för ombeställning, returer och historik.

Integrering i realtid

Dra nytta av integrering i realtid

Utnyttja kraften i realtidsintegrering till ditt affärssystem, Få kundspecifika priser och offerter i farten på begäran som skapar en sömlös kundupplevelse som aldrig sett förut. Låt dina kunder använda självbetjäning dygnet runt för att göra RMA och betala fakturor online.

Standard Connectors för att driva din e-handel

Case Study

Sömlös e-handelsintegration möjliggör bättre kundupplevelser

Ege Carpet arbetar med flera system för att kunna leverera bästa möjliga kundupplevelse. Att ha DynamicWeb som webblösning möjliggör en tät integration mot olika tredjepartssystem. Till exempel erbjuder Ege Carpet ett omfärgningsverktyg på sin webbplats genom att dela API-lösningar. Som ett resultat får kunden en sömlös och mer robust upplevelse på webbplatsen.

Integrera med CRM

Standard CRM integration

DynamicWeb e-handel integrerar med ledande CRM system som Microsoft CRM och Salesforce.

Samla in och lagra data från online kundbeteende, webbplatskonverteringar och e-postmarkndasförings aktiviteter i ditt CRM-system. Använd den för att ge ditt sälj- och marknadsföringsteam värdefulla kundinsikter och för att optimera dina kundupplevelser. DynamicWeb integrerar med ledande CRM system som Microsoft CRM och Salesforce.

Tillgänglig i Microsoft AppStore

Standard connector till MS Business Central

Installera vår standard Business Central connector och få livedata i realtid. Om du arbetar i molnet kan du ladda ner appen direkt från MS AppStore.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du ha en skräddersydd demo?

 

Downloads

Få tillgång till gratis kunskap och inspiration.

 

On-demand webinars

Se tidigare webbinarinspelningar

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing