Priser & lösningar

En skalbar plattform med obegränsade möjligheter

Upplev kraften i mångsidighet med vår skalbara plattform, som levererar molnbaserade CMS-, e-handels- och PIM-lösningar som fristående applikationer eller sömlöst integrerade som en allt-i-ett Composable Commerce Suite.

Begär pris idag och börja resan för att frigöra DynamicWebs potential för ditt företag.

Stand-alone

Commerce

Handel för alla kanaler

Höjdpunkter:

/ Flexibla funktioner för B2B, B2C och D2C

/ Effektiv hantering av språk, valuta, betalning och skatt

/ Flera butiksfronter och kanaler

/ Portaler för självbetjäning och beställning

/ Inga transaktionsavgifter

/ Säljassisterad försäljning, offerter och rabatter

Stand-alone

CMS

Skapa webbsidor och portaler

Höjdpunkter:

/ Frontend för webbplatser och portaler

/ Obegränsat antal webbplatser, sidor, språk, användare och domäner

/ Användarvänlig redigerare utan kod

/ Anpassa funktionaliteten med appar

/ Fullt responsiv och anpassningsbar

/ Optimerad för SEO

/ Email marketing

Stand-alone

PIM

Enkel hantering av produktdata

Höjdpunkter:

/ Automatisera och skala upp processer för produktberikning

/ Säkerställ kvaliteten med inbyggda regler, arbetsflöden och instrumentpaneler

/ Automatisera produktionen av PDF-filer och kataloger

/ Integrera med Marketplaces, ERP och datapooler

/ Arbeta snabbare med integrerad AI-funktionalitet

All-in-one

Suite

CMS, Commerce & PIM i ett

Höjdpunkter:

/ CMS, Commerce och PIM sömlöst integrerade i ett gränssnitt

/ Kundportaler för självbetjäning och reservdelar

/ Minskar komplexiteten i teknikstacken och sänker ägandekostnaden

/ Funktioner på företagsnivå för komplexa verksamheter

/ Utöka, expandera och anpassa utan begränsningar

Varför DynamicWeb

Varje lösning är full av möjligheter

Högsta prestanda

Vår cloud-baserade plattform skalas automatiskt upp eller ner för att säkerställa optimal prestanda och se till att du alltid kör den senaste versionen.

Flexibilitet i implementeringen

Implementera med vår standardlösning för bästa praxis, Swift, skapa anpassade designer med renderade mallar på serversidan i C# Razor, eller använd våra Rest API:er för att skapa en helt huvudlös implementering.

Kraftfull integration

Vårt öppna integrationsramverk ger dig en avancerad utgångspunkt som inkluderar standardmallar för MS Dynamics (NAV, AX, Finance & Operations och Business Central) och andra system.

Headless och API-baserad

DynamicWeb är en API-first-applikation som stöder headless-implementering och separation av front-end och back-end genom API:er.

Förenkla komplexiteten

Att ha alla nödvändiga e-handelsverktyg i en och samma plattform minskar komplexiteten, förenklar affärsprocesserna och sänker den totala ägandekostnaden.

Utöka funktionaliteten

Med vårt öppna API kan du integrera och utöka med en mängd olika klienter, inklusive webb- och mobilapplikationer samt mikrotjänster från tredje part.

Låt oss prata

Vilken lösning är rätt för dig?

Är du redo att utforska vilken lösning som är rätt för ditt företag? Fyll i formuläret så kontaktar en av våra experter dig för att diskutera saken:

  • Ditt företags mål, utmaningar och förväntningar
  • Hur DynamicWeb kan stödja era affärsprocesser
  • Optimal plan och prissättning baserat på era affärsbehov och ert affärssystem

 

Read more about Winnebago
Read more about 7eleven
Nespresso
Australian Gold
Read more about Europcar
Read more about Lindab

Ofta ställda frågor

DynamicWeb innehåller CMS, e-handel, PIM och marknadsföring i en kraftfull Commerce Suite med standardintegrationer till Microsoft Dynamics ERP.

Med vår MACH-baserade plattform kan du implementera en komplett e-handelslösning med färre system och integrationer än med andra lösningar, och användarna får tillgång till alla sina verktyg i ett gränssnitt.

Men eftersom vår plattform är komponerbar kan vi också passa in specifika funktioner i ditt befintliga lösningslandskap om du redan har gjort investeringar och istället vill integrera. Till exempel att lägga till DynamicWeb PIM till en befintlig installation.

Att vara composable innebär att DynamicWeb-plattformen erbjuder och stöder en flexibel och utbytbar arkitektur, där varje komponent är pluggbar, skalbar, utbytbar och kontinuerligt kan förbättras genom agil utveckling för att möta föränderliga affärskrav.

DynamicWebs öppna integrationsramverk ger dig en avancerad utgångspunkt som inkluderar standardmallar för att integrera e-handel med ERP-system som Microsoft Dynamics (NAV, AX, Finance & Operations och Business Central) och andra ERP-system.

Ja, DynamicWeb gör det möjligt för dig att integrera med ett antal tillägg och tillägg, inklusive betalningsleverantörer, marknadsplatser, frakt och mer.

Läs mer

En no-code editor är en användarvänlig metod för att bygga innehåll med enkla dra-och-släpp-funktioner som gör det möjligt för alla typer av redaktörer att skapa innehåll utan att skriva kod. 

Vår kodfria editor heter Swift. Swift tillhandahåller enkla och intuitiva standardmallar med visuella redigeringsfunktioner som gör det snabbt och roligt att skapa innehåll. Med Swift får du ett snyggt utseende och topprestanda samtidigt som du minskar riskerna och utvecklingstiden.

Läs mer

Vi kan inte visa standardpriser för våra produkter eller tjänster eftersom våra lösningar är utformade för att tillgodose varje kunds unika behov, vilket gör standardprissättning omöjlig. Istället prioriterar vi direktkontakt för att förstå kundernas mål, vilket gör det möjligt för oss att tillhandahålla korrekta, anpassade priser som återspeglar värdet av våra lösningar. Detta tillvägagångssätt säkerställer transparens och rättvisa samtidigt som vi levererar optimala resultat för våra kunder.

Headless är en typ av arkitektur där front-end och back-end på en webbplats eller applikation är frikopplade från varandra. I en traditionell arkitektur är front-end (eller "head") tätt integrerad med back-end, vilket innebär att ändringar i den ena ofta kräver ändringar i den andra, vilket kan vara tidsödande och kostsamt. Med en headless-arkitektur kommunicerar front-end och back-end med varandra via API:er.

Den enda e-handeln som gör allt

Väx snabbare med en enda plattform för e-handel, CMS, PIM och digital marknadsföring.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing