Jobba hos DynamicWeb

Din karriär på DynamicWeb

Ta nästa steg i din karriär på DynamicWeb.

DENMARK MAR 2022-MAR 2023

Vi strävar efter att vara en bra arbetsplats och en plats där våra medarbetare kan växa och lyckas personligen och professionelt. DynamicWeb är certifierat av 'Great Place to Work' och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår arbetsmiljö. Läs hele recensionen här.

84%

av våra anställda tycker att DynamicWeb är bra arbetsplats

85%

av våra anställda är stolta över att berätta för andra att de arbetar på DynamicWeb

93%

av våra anställda känner att den kan vara sig själva på DynamicWeb

Vem är vi

Karriär

Bygg din framtida karriär med den ledande e-handelsleverantören

Vi är inte bara early adopters. Vi är de första! DynamicWeb är först med att distribuera den senaste Microsoft-programvaran, -tjänsterna och -enheterna i stor skala i en kommersiell miljö. Vi har förmånen att påverka framtida e-handelsprodukter samtidigt som vi introducerar nya sätt för vårt företag att ansluta, samarbeta och bli mer produktiv.

Med DynamicWeb har du ett fantastiskt utbud av möjligheter. Du kan bli expert inom ett visst område eller bygga färdigheter inom många områden. Du kan vara en individuell bidragsgivare eller bli chef. En sak är säker, du kommer aldrig stå still.

 

Hitta ditt team

Product Development

Bli en del av vår utvecklargemenskap som utvecklar framtidens produkter och verktyg för miljontals användare samtidigt som de har roligt på vägen.

Service & Operations

Gå med i service- och driftteamet om du trivs med att leverera utmärkt service och support till våra partners.

Sales

Utrusta företag med rätt verktyg för att hjälpa vårt stora partnergemenskap att växa.

Marketing

Anslut användare till produkten och utnyttja de insikter vi använder för att förnya våra affärs- och säljverktyg.

Finance & People Operations

Designa och hantera processer och system för att stödja tillväxten av en internationell verksamhet.

Rekrytering & Onboarding

Rekryteringsprocess

Hur vi anställer

Vi vet att anställningsprocesser kan verka överväldigande, men vi vill inte att du ska känna dig överväldigad. Vi vill att alla kandidater, från nybörjar till ledarskap, ska känna sig välkomna av oss.

Enligt vår mening är den bästa starten på ett nytt jobb ett öppet och nyfiket förhållningssätt, och det är så vi hälsar dig välkommen.

Vår rekryteringsprocess är en viktig del av vår kultur.

DynamicWebber’s bryr sig djupt om sina team och människorna som utgör dem. Vi bryr oss också om att bygga team som verkligen tycker om att arbeta tillsammans. För att bygga starka team vet vi att vi behöver en mångfald av perspektiv och erfarenheter, och en rättvis rekryteringsprocess är det första steget för att nå dit.

Ansökansprocess

Innan du ansöker

Innan du ansöker, ta dig då tid att fråga dig vad du brinner för och ansök utifrån din passion, inte nödvändigtvis dina färdigheter.

Ansök online

Använd länken på varje jobbpost och berätta vem du är, vad du gör och var du vill vara. Börja sedan titta på några av listorna som matchar.

1. Intervju

Vi tycker om att intervjua och tar det på allvar, eftersom det här är vår chans att lära känna dig. Vår process är tänkt att vara vänlig, varm och ge dig möjlighet att lära känna oss.

2. Intervju (Test Intervju)

Under den andra intervjun tar vi oss god tid och ägnar normalt två timmar åt att prata igenom rollen. Vi vill också introducera ett test för att lära känna dig bättre.

Beslut och erbjudande

Här tar båda parter tid att fundera på om vi vill gå vidare med varandra. Om vi båda kommer överens börjar vi förhandla avtal och villkor.

Jobbstart

Det är schemalagt en veckas introduktionsprogram för alla nya medarbetare och vi planerar för individuell träning under de första 12 månaderna av ditt jobb hos oss.

Vanliga frågor

På varje jobbpost hittar du en länk till en onlineansökningsprocess.

Ja, vi återkommer alltid till dig om du har sökt jobb online. Om du inte har hört från oss på två månader gällande en ansökan har vi troligen gått vidare med andra kandidater för just den rollen. Våra rekryterare kan dock kontakta oss om vi hittar en annan potentiell matchning för dina kunskaper, intressen och erfarenheter.

Ja, du kan ansöka om mer än en roll samtidigt, men vi rekommenderar att du begränsar dina val till ett fåtal jobb som verkligen matchar dina kunskaper, erfarenhet och intressen.

Våra jobbbeskrivningar innehåller alltid en eventuell ansökningsfrist. För de flesta av våra lediga tjänster tar vi emot ansökningar löpande, och vi uppmanar dig att ansöka så snart som möjligt.

Vi rekommenderar att du går igenom vår karriärsida och sidan Om oss. Dessutom uppskattar vi alltid att du ställer frågor till oss om rolln, chefen, kulturen och attt du är öppen med hur du ser på oss som ett möjligt match. 

Vår mission är att förenkla processer och bana väg för din framgång i jobbet. Vårt varumärke ger dig möjlighet att själv påverka din framtida karriär, medan våra chefer tar din input på allvar och hjälper dig att utforma en karriärplan. 

Vi är engagerade i långsiktiga relationer och anställer för vad framtiden än för med sig, så var beredd på att bli utmanad och utveckla din kompetens med oss.

Vi har ingen klädkod - ta med dig ditt sanna och unika jag. Vi uppskattar dock ett professionellt utseende, eftersom det är en officiell ansökningsprocess. 

Vi erbjuder student- och praktikmöjligheter på flera marknader och på det globala huvudkontoret, listat under "student jobs". 

Ja, du måste vara bra på engelska för att ingå i vårt team. Vi jobbar med kunder och kollegor från hela världen och för det mesta användar vi engelska för att kommunicera med dem. 

 

Lediga jobb

Solutions Architect (USA)

Solutions Architect (USA)

A Solutions Architect at DynamicWeb North America leads the technical aspects of a project, designing and overseeing the building of a scalable Ecommerce solution.

Solutions Architect (USA)

Solutions Architect (USA)

A Solutions Architect at DynamicWeb North America leads the technical aspects of a project, designing and overseeing the building of a scalable Ecommerce solution.

Solutions Architect (USA)

Solutions Architect (USA)

A Solutions Architect at DynamicWeb North America leads the technical aspects of a project, designing and overseeing the building of a scalable Ecommerce solution.

Backend Web Developer (DK)

Backend Web Developer (DK)

Vil du være med til at udvikle nogle af Europas mest moderne eCommerce løsninger i .Net? Har du lyst til at arbejde direkte sammen med kunden og får du et kick ud af at hjælpe folk med at lave nogle fede websites?

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, statistik och marknadsföring