Lösningar för tillverkare

Öka försäljningen med en e-handelslösning designad för tillverkare

DynamicWeb erbjuder en e-handelsplattform för tillverkare som möjliggör enkel onlinebeställning, självbetjäning och moderna kundupplevelser.

Stärka dina kunder och gör det bekvämt för dem 24 timmar i dygnet att undersöka produkter, lägga beställningar och hantera deras konto när det passar dem. Med sömlösa anslutningar till nyckleapplikationer som ERP, PIM och CRM kan du erbjuda den bästa möjliga personliga handeln och köpsupplevelsen.

 

E-handel för tillverkare

DynamicWeb Commerce Suite har många funktioner som gör det möjligt för tillverkare att skapa bästa möjliga e-handelsupplevelse. Vi har identifierat de bästa e-handelsfunktionerna för tillverkare:

Kundportaler för självbetjäning och reservdelar

Gör det möjligt för dina kunder att få vad de behöver, när de behöver det - utan att behöva vänta för att få kontakt med deras kontoansvariga. Dina kunder får tillgång till sin orderhistorik, fakturor, RMA, anpassad produktinformation och mycket mer.

Förbeställning och konfigurering, pris, offert (CPQ)

Med DynamicWebs "impersonation" funktion kan du enkelt hjälpa din kund genom att förbereda en offert eller beställning åt dem så att den kan granska och slutföra beställningen när det passar dem. Denna funktion är nyckeln i make-to-order försäljning och mer komplexa beställningsprocesser.

Fullständig ERP och e-handelsintegration

Integrera e-handel med ditt ERP för att få tillgång till kundspecifika priser, sortiment, inventarier, dellistor och annan ERP-data. DynamicWeb integreras med praktiskt taget alla ERP-lösningar och inkluderar standardintegrationsanslutningar till Micosoft Dynamics 365 F&O, Business Central, AX och NAV

International e-handel på ett enkelt sätt

Med e-handel som låter dig expandera din verksamhet internationellet måste du kunna stödja regionala regler, valutor, språk och mer. DynamicWeb e-handel gör det möjligt för dig att expandera din försäjlningsregion globalt, vilket gör det enkelt att följa de regionala reglerna och låter dig nå en större publik.

Kundcase: Ambu

Global B2B-tillverkare som använder DynamicWeb e-handel och PIM för att hantera komplex produktdata

The solution has strengthened Ambu's brand identity and market position, and effectively reduced the amount of manual and time-consuming resources spent on updating product information.

B2B & D2C funktioner för tillverkare

En anpassningsbar och robust e-handelsplattform byggd för tillverkare

DynamicWeb gör det möjligt för tillverkare att leverera bättre digitala kundupplevelser och skala framgången för din e-handel genom vår molnbaserade Commerce suite.

Självbetjäningsportal för kunder

Gör det möjligt för dina kunder att få vad de behöver, när de behöver det! Ge dina kunder tillgång till självbetjäningsportaler, se orderhistorik, fakturor, RMA (returhantering), anpassad produktinformation och mycket mer. Med självbetjäning kan kunderna undersöka produktinformation, ladda ner tekniska datablad, se relevanta dellistor med mera. Erbjud kundspecifika priser och anpassade kataloger för att skapa en bättre digital kundupplevelse. Med en kundportal gör du det möjligt för ditt företag att driva försäljning hela dygnet - året om. Få en framgångsrik e-handel, ge kunderna en bättre upplevelse samtidigt som du minskar trycket på din säljkår.

ERP-integrerad e-handel byggt för tillverkare

Integrera med ditt ERP för att få tillgång till kundspecifika priser, sortiment, inventarier, dellistor och annan ERP-data. DynamicWeb inkluderar standardintegrationsanslutningar till Microsoft Dynamics 365 F&O, Business Central, AX och NAV. En ERP-driven e-handelslösning tillåter tillverkare att visa anpassade priser och lagerbehållning i realtid för kunder, och ge enkel tillgång till produktinformation med t.ex. datablad för nedladdning. DynamicWeb är idealiskt för leadgenerering eftersom dess högpresterande webbplatsstruktur är optimerad för att få högt rankade sökresultat, så att kunder och sökmotorer som Google kan hitta dina produkter online.

Konfigurera, pris, offert (CPQ) integration

För make-to-order produkter är konfigurera-pris-offert (CPQ) avgörande för en utmärkt B2B-kundupplevelse. CPQ tillhandahåller en lösning för att vägleda säljare eller kunder att bygga order baserat på regler för att säkerställa orderprecision. Med en CPQ-applikation kan alla möjliga konfigurationer, priser och rabatter specificeras. DynamicWeb integreras med ledande CPQ-lösningar som Experlogix. Dina kunder kommer att uppleva en personlig och bekväm service där det enda de behöver göra är att kontrollera och acceptera sin förfyllda varukorg.

Framgångsrik e-handel

För att generera leads måste du leverera vad dina potentiella kunder förväntar sig. Dagens köpare vill undersöka, handla och beställa på sina villkor, när de vill och på vilken enhet de väljer. De vill ha självbetjäning. Genom att automatisera ditt företag med en självbetjäningswebbplats och kanske till och med ett kundanpassat skyltfönster kommer du att möta och överträffa dina kunders förväntningar. DynamicWeb erbjuder rätt funktioner för att hjälpa till att hantera bästa möjliga kundupplevelse. Börja med produktdata från PIM-lösningen (Product information management) kopplad till ditt affärssystem, gå in på marknadsplatser eller din egen e-handelsmiljö där du kan hantera och automatisera bästa möjliga kundupplevelse genom de digitala marknadsföringsfunktionerna DynamicWeb erbjuder.

Skalbarhet för ditt företag

Oavsett vilken struktur och karaktär ditt företag har, har vi dig täckt! DynamicWeb e-handel gör att du kan följa lokala lagar och förordningar och hantera flera valutor, språk och mer i en lösning. DynamicWeb är byggd för att rymma B2B-, B2C- och D2C-modeller och låter dig skala din verksamhet – enkelt och säkert. Med dashboards i realtid kan du hålla en stadig hand på ratten genom att övervaka din webbplatstrafik, orderkonvertering och försäljning. DynamicWebs inbyggda lösning körs som en skalbar applikation i molnet. Den skalar friktionsfritt över tid och under ögonblick av toppförsäljning.

Inbyggd produkt informations hantering (PIM)

Hjälp produktcheferna och marknadsföringsteamet med den inbyggda lösningen för produktinformationshantering (PIM). Använd kvalitetsrapporten för att säkerställa att alla produkter innehåller berikad och korrekt produktinformation. Berika produktinformation i bulk med korrekt produktdata som kommer från relevanta datakällor. Leverera rätt produktdata till ditt ekosystem så att dina partners, distributörer och återförsäljare kan sälja via marknadsplatser och andra försäljningskanaler. Använd flera försäljningskanaler genom att integrera din DynamicWeb PIM till toppmarknadsplatser som eBay, Amazon och många fler med skräddarsydda sortiment och priser.

Ladda ner white paper

D2C e-handel inom tillverkning

Detta white paper undersöker hur en direkt-till-konsument-modell (D2C) driver tillverkningen och granskar dess fördelar och nackdelar.

  • D2C för tillverkare
  • Fördelarna och utmaningarna
  • Viktiga övervänganden 
  • Hur man kommer igång

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du ha en skräddarsydd demo?

 

Downloads

Få tillgång till gratis kunskap och inspiration.

 

On-demand webinars

Se tidigare webbinarinspelningar

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing