DynamicWeb Commerce Suite

Leverera kraftfulla kundupplevelser över alla kanaler med DynamicWeb

För att vinna och bäst betjäna kunder i dagens snabbt föränderliga, hyperkonkurrenskraftiga värld måste varje organisation vara smidig, lyhörd och personlig. Förmågan att interagera med och betjäna kunder genom olika kanaler och kommunicera ett konsekvent budskap är avgörande. De flesta organisationer har redan insett det, men de har svårigheter att utföra på grund av att deras IT-system är för oflexibla eller inte stöder kanaler framträdande i den nya digitala världen.

Det ger dig möjlighet att leverera fantastiska kundupplevelser över kanaler genom att kombinera Web Content Management, e-handel, Product Information Management (PIM) och marknadsföring i en enda plattform. Med DynamicWeb kan allt ditt innehåll återanvändas och anpassas – och dina kunder får fördelen.

Tusentals företag driver mer än 12 000 webbplatser på DynamicWeb. De förlitar sig på fantastisk Microsoft .NET-teknik och DynamicWebs förmåga att skala, anpassa och integrera med andra system.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing