Vi är en prisbelönt DynamicWeb Premium Solution Partner med över 20 dedikerade utvecklare som skapar fantastiska lösningar för kunder såsom Europcar, Dermalogica och HC Cargo. Vi agerar internationellt som ett digitalt konsult- och utvecklingshus med mer än 400 strateger, utvecklare, marknadsförare, analytiker, arkitekter och designers med ett digitalt tänk. Vi utför tjänster inom följande områden: Digital strategi, IT-arkitektur, Business Intelligence, webbutveckling, digital marknadsföring, digital design och UX, e-handel och molntjänster.

Novicell är specialister på DynamicWeb-integrationer för dina affärssystem
Med sina många system samlade i ett programpaket är DynamicWeb perfekt för integration med dina andra system. Under årens lopp har vi levererat ett antal skräddarsydda integrationer för olika typer av system, men DynamicWeb har i ett antal år investerat i att utveckla standardintegrationer till Microsofts Dynamics affärssystem.

Detta gäller Dynamics 365 för ekonomi och drift, tidigare känt som Microsoft Dynamics AX, såväl som Microsoft Business Central, tidigare känt som Microsoft Dynamics NAV. Det gör DynamicWeb till det uppenbara valet om du använder en Microsoft Dynamics-stack i ditt företag.

Novicells DynamicWeb-team möter regelbundet företag som kämpar för att få alla dessa integrationer till tredje parts system att fungera och många gånger beror utmaningarna på att integrationsuppgifterna är mer komplicerade än företagets befintliga webbleverantör klarar av att hantera.

Partner status

Solution partner

Certified developers

24

Contact

Novicell Sweden
Vasagatan 16 111 60 Stockholm

+468 86 06 08
hello@novicell.se
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing