Predictions and trends 2021

Få de bästa trender för 2021 inom produktinformationshantering, digital marknadsföring, e-handel och innehållshantering.

Vi har lämnat 2020 bakom oss. Året då pandemin störde hela ekonomin och tvingade flera industrier att tänka kreativt för att övervinna dessa utmanande tider. Relaterat till detta upplever vi en betydande tillväxt inom e-handel.

När man ser in i 2021 måste e-handelsföretag hålla jämna steg med de största trenderna som marknaden står inför. Under de senaste åren har erfarenhet varit ett av dessa trendämnen. År 2020 har handlat om att leverera den bästa möjliga upplevelsen, oavsett om vi pratar om kund, handel eller produktupplevelse, och det kommer att fortsätta in i 2021.

På DynamicWeb upplever vi en ökad efterfrågan på en lösning som gör det möjligt för företag att leverera bästa möjliga shoppingupplevelse – en smidig resa som kombinerar online- och offlineupplevelsen. Därför har vi undersökt de främsta trenderna inom våra expertområden: Produktinformationshantering, Digital marknadsföring, e-handel och Content Management.

Dessa fyra områden är nyckeln till att skala e-handelsframgång.

Efter att du har läst detta white paper bör du ha en tydlig bild av hur framtiden ser ut för din webbutik.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing