Build v. Buy

Att byta plattform på en e-handelslösning är inte en lätt process, och om du inte väljar rätt programvarualternativ stagnerar din tillväxt.

Framgångsrika företag placerar sig där kunderna är och dina kunder är online. Oavsett om dina mål är att generera potentiella kunder, öka medvetenheten om ditt varumärke eller göra onlineförsäljning, behöver du en mjukvarulösning för att få det gjort.

Innehållshanteringe-handel, och marknadsföringsplattformar online är grundpelarna för e-handel, men det kan vara obehagligt skrämmande att implementera en bättre e-handelslösning som har de funktioner du behöver för att konkurrera effektivt.

När du väljer hur du ska göra det bästa av din onlinenärvaro måste du väga dina långsiktiga mål med din kortsiktiga budget och överväga de många tillgängliga vägarna. Att byta plattform på en e-handelslösning är inte en lätt process, och om du inte väljar rätt programvarualternativ stagnerar din tillväxt. 

I detta white paper kommer vi att undersöka argument, för- och nackdelar för att bygga din egen anpassade e-handelslösning eller köpa en från en beprövad lösningsleverantör. Och vi kommer att ha ett förslag på slutsats i slutet.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing