Thise Mejeri

Förbättra Thise Mejeris online-närvaro och användarupplevelse

Thise Mejeri har valt att utnyttja kraften i DynamicWeb som CMS, i kombination med ett skräddarsytt PIM-system. Denna lösning gör det inte bara möjligt för Thise Mejeri att uppfylla sina nuvarande behov utan säkerställer också att deras onlineplattform sömlöst kan växa och utvecklas tillsammans med deras framtida krav.

Thise Mejeri är ett välkänt danskt mejeriföretag med djupa rötter i landets mejerikultur och tradition. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och ekologisk produktion har de etablerat sig som en ledande aktör i branschen.

Utmaningen

Möjliggör en sömlös varumärkesupplevelse och produkthantering

I det snabba tempo som präglar dagens affärsliv är en robust och anpassningsbar närvaro på nätet avgörande. I takt med att företagen utvecklas och deras erbjudanden breddas blir behovet av en skalbar och framtidssäker webbplats allt viktigare. Thise Mejeri insåg behovet av att stärka sin närvaro på nätet och effektivt nå både sina konsument- och företagsmålgrupper. De sökte en ny lösning som skulle återspegla deras varumärke, ge en engagerande användarupplevelse och underlätta effektiv hantering av deras produkter och innehåll.

 

Lösningen

Thise Mejeris digitala omvandling

Thise Mejeri påbörjade en transformativ resa inom digital utveckling, som kulminerade i en skräddarsydd webbplatslösning som sömlöst kombinerar innehåll och produktupplevelser.

Skabertrang samarbetade med Thise Mejeri för att utveckla en skräddarsydd webbplatslösning. DynamicWeb, ett mångsidigt CMS, användes för att skapa en intuitiv och användarvänlig backend. Som komplement till detta integrerades ett skräddarsytt PIM-system för att effektivisera hanteringen av produktdata, vilket garanterar exakta och aktuella representationer.

Genom detta personliga PIM-system kan Thise Mejeri nu enkelt generera och underhålla produktdata, vilket säkerställer en enhetlig och aktuell presentation av deras produktsortiment.

Genom att utnyttja potentialen i DynamicWeb tillsammans med sitt PIM-system har Thise Mejeri uppnått en harmonisk sammansmältning av innehåll och produkter på webbplatsen. Resultatet är att besökarna får en enhetlig och berikande resa genom berättelser, läckra recept och fängslande produktpresentationer.

Resultatet

Thise Mejeris framgångar genom innovativ integration

Den implementerade lösningen gjorde det möjligt för Thise Mejeri att uppnå sina mål och generera flera förväntade resultat. Den nya webbplatsen återspeglar effektivt Thise Mejeris varumärkesimage samt värderingar, och erbjuder en estetiskt tilltalande och användarvänlig upplevelse.

Med DynamicWeb som CMS och det integrerade PIM-systemet fick Thise Mejeri skalbarhet, flexibilitet och förbättrade funktioner för innehålls- och produkthantering. Detta gjorde det möjligt för dem att tillhandahålla riktat innehåll till både konsumenter och företag. Sammantaget gav lösningen Thise Mejeri möjlighet att stärka sin närvaro på nätet, engagera sin publik och effektivt visa upp sina högkvalitativa mejeriprodukter.

Segment

CMS, PIM and NAV

Location

Denmark

Website

Partners

Skabertrang 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing