Foria

Foria stärker sin digitala affär med DynamicWeb Swift

Upptäck hur Foria, ett av Sveriges ledande transport- och maskinserviceföretag, förändrade sin digitala närvaro med DynamicWeb Swift. Genom att modernisera användarupplevelsen och effektivisera försäljnings- och orderprocesserna erbjuder Foria nu en sömlös och effektiv tjänst till både befintliga och potentiella kunder.

Foria är ett av Sveriges största transport- och maskintjänstföretag. De är verksamma inom tjänsteområdena bygg, logistik och miljö och skapar förutsättningar för en helhetslösning med över 500 olika kombinationer av fordon och maskiner för att möta kundernas behov.

The challenge

Med ett brett utbud av tjänster behövde Foria en lösning som kunde modernisera användarupplevelsen och anpassa sig till kundernas behov. Dessutom ville Foria ha en enhetlig lösning som effektivt kunde hantera både befintliga och potentiella kunder för att förenkla försäljnings- och orderprocesser för att effektivisera företagets processer och frigöra resurser genom denna digitalisering.

The solution

Med DynamicWeb Swift har Foria fått en ny webbplats som inte bara är användarvänlig utan också anpassningsbar efter kundernas behov. Det är enkelt och tydligt för kunderna att hitta relevant information om sina specifika produkter. Med den intuitiva visuella editorn kan Forias redaktörer snabbt uppdatera och anpassa webbplatsen efter behov, vilket resulterar i en mer dynamisk webbplats som gynnar både befintliga och potentiella kunder.

The result

Foria har sett att digitaliseringen har potential att frigöra resurser! Med sin nya hemsida, där kunderna kan logga in och se alla tidigare och nya beställningar, optimerar och effektiviserar Foria försäljnings- och orderprocesserna internt, vilket gör att företaget kan fokusera på framtida tillväxt.

Segment

CMS

Location

Sverige

Website

Partner

Sublime

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing