Dansukker

Mobile First-lösning med 15+ inspirerande konsumentwebbplatser för den europeiska marknaden inklusive visuell editor för effektivare och mer konsekvent redaktionellt arbete

Dansukker har genomfört en omfattande digital transformation för att förbättra kundupplevelsen på 15 europeiska marknader. Med fokus på lyhördhet och användbarhet skapade de en ny mobiloptimerad plattform och uppgraderade sin receptdatabas.

Dansukker är en ledande tillverkare av sockerprodukter i Norden och Baltikum med ett starkt fokus på kvalitet och innovation. Med sitt omfattande sortiment betjänar de cirka 30 miljoner konsumenter.

Utmaning

Modernisering av Dansukkers receptbank och användarupplevelse

Dansukker behövde en mer modern lösning för att stärka sin digitala kommunikation på 15 marknader i Europa.

Med en kundbas på cirka 30 miljoner konsumenter var det särskilt viktigt att lösningen uppfyllde kundernas krav när det gäller design, användarupplevelse och funktionalitet. Eftersom en stor del av trafiken kommer från mobila enheter var det också avgörande för Dansukker att lösningen var responsiv, skalbar och stabil på alla enheter. Dessutom ville de ersätta en äldre mobilapp för recept med en mer modern lösning. Receptbanken, som är den viktigaste delen av kommunikationen med konsumenterna, behövde moderniseras när det gäller struktur, sökbarhet och design.

Lösningen

Förbättrad användarupplevelse på över 15 konsumentwebbplatser

DynamicWeb Swift ger Dansukker en ny digital identitet med enkel navigering och avancerad receptsökning.

Dansukker har förändrat sitt digitala landskap med hjälp av DynamicWeb Swift-lösningen, skräddarsydd för deras behov av en enda lösning för +15 konsumentwebbplatser. Med en ny mobiloptimerad global lösning har de tagit användarupplevelsen till nya höjder och gjort det enkelt och bekvämt för sina kunder att navigera och hitta de recept de vill ha. Den uppgraderade receptdatabasen med förbättrad struktur och sökfunktioner har gjort det ännu enklare för besökarna att hitta inspiration till nästa måltid på alla enheter.

Resultatet

Visual Editor gör det enkelt för redaktörer att anpassa innehållet

Den nya lösningen lanserades successivt på Dansukkers olika marknader under hösten 2022 och möttes av positiv feedback från både kunder och partners.

Särskilt för Dansukkers redaktörer har arbetet blivit betydligt roligare och effektivare, eftersom det intelligenta arvet av grundläggande designelement och texter frigör tid från den onödiga komplexiteten i att underhålla flera lokala webbplatser.

Med Visual Editor kan redaktörerna också direkt se alla ändringar på sidan, vilket också gör det snabbt och enkelt att skapa och anpassa innehåll till den visuella designen.

Segment

CMS

Location

Danmark

Partners

Capo

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing