CGI strävar efter att bli erkänd av våra kunder som deras partner och expert. Våra goda resultat i form av enastående leveranser, i kombination med vår branschkunskap, helhetslösningar och IP-baserade lösningar, bidrar till att ge kunderna ett betydande värde i deras verksamhet som är kritisk och omvälvande.

Vi tar med oss årtionden av bransch- och domänkunskap, IT-tjänster och konsultexpertis till våra partnerskap med kunderna. Vår närhetsmodell ger kunderna ett stabilt, engagerat och flexibelt team med lokal förankring och ansvar för framgång.

Vi hjälper organisationer att anpassa sig och förbli konkurrenskraftiga genom affärs- och teknikomvandling. Vi bygger, implementerar och förvaltar komplexa system som är avgörande för framgång på dagens föränderliga marknad.

CGI:s sömlösa omnikanalstrategier förbättrar den övergripande kundupplevelsen, ökar personaliseringen och genererar erbjudanden i realtid, samtidigt som våra omfattande tjänster och lösningar omvandlar verksamheten inom områden som analys och business intelligence, mobilhandel, butikssystem, ERP, CRM, varusystem, digitalt, supply chain management, e-handel, enterprise resource planning och samarbete mellan koncept och konsument.

Vi är proffs på Omnichannel-strategi och integrationer mellan front-end-plattformar och ERP. Vi har bland annat dedikerade resurser för att hjälpa kunder att integrera lösning från DynamicWeb. Inom ERP är vi en av Danmarks största partners inom Dynamics AX och Dynamics NAV.

Partner status

Associated partners

Certified developers

0

Contact

Vasagatan 16, Stockholm111 20

+46 8 670 20 00
cgi.dk@cgi.com

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing