Microsoft Dynamics NAV

Driva hela din onlinestrategi med en integrerad plattform

Med DynamicWeb och Microsoft Dynamics NAV kan du expandera online och erbjuda personliga shoppingupplevelser över olika kanaler och enheter.

DynamicWeb är redo för företag och skalas till stora e-handelsdistributioner för både B2B, B2C och självbetnäningsportaler för kunder. Ladda ner det här faktabladet för att lära dig mer om fördelarna. 

När du kombinerar DynamicWebs komponerbara Commerce-lösning med Microsoft Dynamics NAV kan du utnyttja data och återanvända befintlig affärslogik i Dynamics NAV för att driva din B2B/B2C e-handel.

 

Standard Connector

Vår standard connector låter dig integrera till Dynamics NAV med lätthet, vilket sparar tid och pengar och gör att du kan få ditt e-handelsprojekt av staplen på nolltid.

Komponerbar Commerce Suite

The DynamicWeb Commerce Suite inkluderar CMS, e-handel, digital marketing och PIM, och erbjuder den perfekta plattformen för att bygga och skala din e-handelsresa.

Driva flera B2B- och B2C-butiker från en plattform

Vår molnbaserade e-handelslösning som är snabb att implementera erbjuder dig allt du behöver för att presentera och sälja dina produkter i flera butiker, språk, valutor och skatter från en och samma plattform.

Förbättra kundupplevelsen med självbetjäning dygnet runt

Kombinera kundspecifik data i realtid såsom priser, rabatter, villkor med mera, med en sömlös e-handelsupplevelse och glädja även de mest komplexa kunderna med självbetjäningshantering av beställningar, ombeställningar, returer och mer i alla kanaler, dygnet runt.

Ingen anpassning krävs för ditt ERP

Vår API-first-metod säkerställer att ingen ytterligare tredjepartskod läggs till din ERP-lösning. Tack vare vårt lätta fotavtryck kan vi tillhandahålla dubbelriktad åtkomst till Dynamics 365 med live- och batchlägesanslutning.

Skala din verksamhet med snabbare order-to-cash hantering

Med en integration till Dynamics NAV kan du acceptera betalningar på alla öppna fakturor direkt i din e-handel, och säkerställa att både du och dina kunder kan njuta av 100 % korrekt faktureringsinformation i realtid.

Kundcase: SKANSKA

Skanska Rentals nya B2B-lösning på DynamicWeb integreras med Microsofts affärssystem Dynamics NAV, Oracle Fusion och IBX.

Hela hanteringen av Skanska Rentals produkter hanteras nu i DynamicWebs PIM system. Detta ger en enkel överblick där Skanska Rental använder PIM systemet och lätt kan beskriva, gruppera och organisera sina många olika produkter samt underkategorier och varianter.

Download fact sheet

B2B och B2C e-handel för Dynamics NAV

DynamicWeb erbjuder en e-handelslösning för flera kanaler som är helt integrerad med Dynamics NAV. Den gör det möjligt för dig att leverera självbetjäning dygnet runt och konsekventa shoppingupplevelser i olika kanaler och enheter.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du ha en skräddarsydd demo?

 

Downloads

Få tillgång till gratis kunskap och inspiration.

 

On-demand webinars

Se tidigare webbinarinspelningar

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing