Dynamics 365 Business Central

E-handel för Dynamics 365 Business Central

Med en kraftfull integration mellan din e-handel och ditt affärssystem är du redo att dra nytta av och använda affärsintelligens i realtid för att effektivt generera potentiella kunder, öka försäljningen och få ditt företag att växa.

Vår e-handelslösning för Dynamics 365 Business Central är redo att användas av företag och kan även skalas till stora e-handelsdistributioner för både B2B, B2C och självbetjäningsportaler för kunder.

 

När du kombinerar DynamicWebs komponerbara Commerce-lösning med Microsoft Dynamics 365 Business Central kan du dra nytta av din D365 BC business intelligence för att agera snabbare på din resa för att skapa en högpresterande, skalbar och ERP-datadriven e-handelsupplevelse.

 

Standard Connector

Vår standard connector låter dig integrera till Dynamics 365 med lätthet, vilket sparar tid och pengar samt gör att du kan få ditt e-handelsprojekt av staplen på nolltid.

Komponerbar Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite inkluderar CMS, e-handel, digital marknadsföring och PIM, och erbjuder den perfekta plattformen för att bygga och skala din e-handelsresa.

Driv flera B2B- och B2C-butiker från en plattform

Vår molnbaserade e-handelslösning som är snabb att implementera erbjuder dig allt du behöver för att presentera och sälja dina produkter i flera butiker, språk, valutor och skatter från en och samma plattform.

Förbättra kundupplevelsen med självbetjäning dygnet runt.

Kombinera kundspecifik data i realtid såsom priser, rabatter, villkor med mera, med en sömlös e-handelsupplevelse och glädja även de mest komplexa kunderna med självbetjäningshantering av beställningar, ombeställningar, returer och mer i alla kanaler dygnet runt.

Ingen anpassningar krävs av ditt ERP

Vår API-first-metod säkerställer att ingen ytterligare tredjepartskod läggs till din ERP-lösning. Tack vare vårt lätta fotavtryck kan vi tillhandahålla dubbelriktad åtkomst till Dynamics 365 med live- och batchlägesanslutning.

Berika data med PIM

Med DynamicWeb PIM kan du berika produktdata över flera språk och med många typer av media, och med så många produktområden som du behöver. Leverera en förbättrad innehållsupplevelse som dina kunder, återförsäljare och säljteam kommer att älska.

Ladda ner faktablad

Integrera din e-handel med D365 Business Central

Med Dynamicweb och Microsoft Dynamics 365 Business Central kan du leverera konsekventa shoppingupplevelser över olika kanaler och för olika enheter. Ladda ner det här faktabladet för att lära dig mer om fördelarna.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du ha en skräddarsydd demo?

 

Downloads

Få tillgång till gratis kunskap och inspiration.

 

On-demand webinars

Se tidigare webbinarinspelningar

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing