7. juni kl. 13.00

Ta din B2B försäljning till nya höjder med e-handel

Mennt & DynamicWeb

Bli inspirerad och uppdaterad om de senaste B2B e-handelstrenderna på vårt kommande webinar! Lär dig av hur Laks & Vilt, del av Lerøy Seafood och en av Nordens största matproducenter, lyckades optimera sin B2B e-handelsplattform för att på sikt öka sin försäljning genom att skräddersy den efter användarnas behov.

Du kommer också att få ta del av expertinsikter och de senaste e-handelstrender för B2B-e-handel baserat på den senaste forskningen från Sapio Research. Dessutom kommer vi att visa en spännande demonstration av Laks & Vilts B2B kundportal, som är byggd Headless på DynamicWeb-plattformen av Mennt och är tätt integrerad med Dynamics 365.

Som en extra bonus kommer du att få höra från en av våra egna MVP:s (Most Valuable Professional) om hur du kan dra nytta av DynamicWeb API:er och integration till Microsofts Dynamics D365. 

Missa inte denna unika möjlighet att lära dig mer om hur du kan förbättra din B2B-e-handelsplattform och maximera din försäljning tillsammans med oss. 

Insikter på detta webinar

  • Hur man bäst anpassar sin kundportal till det kunderna faktisk behöver
  • Hur du kan dra nytta av DynamicWeb API:er
  • Hur integration till Microsoft Dynamics D365 förenklar vardagen
  • Vad de senaste trendarna inom B2B e-handel är i 2023

Detta webinar hålls på skandinaviska – svenska/ norska.

Anmäl dig idag och bli inspirerad.

Majken Skriver

Digital affärsutvecklare, Mennt

Martin Grønbekk Moen

Daglig leder/Back-End utvecklare, Mennt

Malin Kaashagen

UI/UX Designer, Mennt

Bjørn Ove Width

Country Manager, DynamicWeb

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing